Kadetske prvakinje Slavonije i Baranje

Bez naslova

Završilo je još jedno prvenstvo Slavonije i Baranje za odbojkašice u kadetskoj konkurenciji. Kadetska ekipa ŽOK Osijek osvojila je prvo mjesto, ostvarivši dvije pobjede na završnom turniru koji se održao 20. svibnja 2018. u Sportskoj dvorani Jug.

Četiri najbolje ekipe izborile su regionalnu završnicu, a ždrijeb je htio da se u polufinalu nađemo s ekipom ŽOK Ferivi Višnjevac. Pobjeda od 2:0 jamčila je finale, gdje nas je čekala odlična ekipa OK Čepin. U napetoj i zanimljivoj utakmici pobijedili smo s 2:1 i tako postali prvaci regije.

– Ispunili smo još jedan cilj, a to je bilo osvajanje prvog mjesta na kadetskom prvenstvu Slavonije i Baranje. Sve naše misli sada su okrenute Rovinju i državnom prvenstvu, na kojem također želimo ostvariti što bolji rezultat, na kraju je zaključio trener Miroslav Đekić.

Sve čestitke osvajačima odličja, ekipama OK Čepin i ŽOK Ferivi Višnjevac, te svim ostalim ekipama koje su sudjelovale u ovom natjecanju.

Trener Miroslav Đekić, predvodio je ekipu: Karla Vuica, Mia Kainz, Marija Pupovac, Nora Đurić, Iva Vuica, Ira Merkaš, Lana Nikolić, Ivana Lovrić, Nika Bilić, Matea Tomas, Lucija Mandić i Lucija Lizatović.

Sretno svima u Rovinju!

slike